Muziek en Technologie

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

Muziek & Technologie

Op woensdag 26 juni 2024 vindt hét Exposure Eindexamenfestival van HKU Muziek en Technologie plaats, dit keer bij de Nijverheid in het Werkspoorkwartier in Utrecht!

SYMPOSIUM 

Voorafgaand aan het Eindexamenfestival zal er in samenwerking met 4DSound een inspirerend symposium plaatsvinden over de ontwikkelingen rondom Immersive Audio. Het symposium vindt plaats op de Ina Boudier-Bakkerlaan 50 van 15:00 - 18:00 uur (inloop vanaf 14:45 uur). 

Tijdens dit symposium geven HKU Muziek en Technologie en sprekers uit het werkveld showcases, voorbeelden van toepassingen, updates over de actuele stand van zaken in het werkveld en worden bezoekers uitgenodigd om het gesprek aan te gaan met de sprekers en elkaar. 
Sprekers zijn o.a. Eelco Grimm, Poul Holleman (4DSOUND), Roel Verberk & Eelco Bakker (STMPD studios). Toegang is gratis. Na afloop staat de borrel klaar.

Interesse? Je bent heel welkom! Meld je hier aan voor het symposium.

EINDEXAMENFESTIVAL 

Van 17:00 tot 01:00 is De Nijverheid dé plek voor optredens, performances en installaties. Kom langs, aanmelden is niet nodig! Entree is gratis.

PROGRAMMA

Hieronder tref je het programma aan van het Eindexamenfestival van studenten van Muziek & Technologie. Er zijn in totaal 8 podia waar optredens en exposities te zien en horen zijn.