Ander thema

VERMEER - Mellow Hard Gaan DJ Set

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Ik heb een DJ set opgenomen waarin ik mijn sound als DJ laat horen. Het laatste nummer van de set is het nummer dat ik heb gemaakt als onderdeel van mijn supportive narrative.

Artist statement

VERMEER is een producer en DJ wiens unieke sound zich niet laat vangen in één genre. Zijn muziek kenmerkt zich door een aantal terugkerende elementen: organische sounds, onvoorspelbare wendingen, dansbare beats en een onmiskenbaar rauw randje. Deze elementen zorgen ervoor dat elke track een verrassende en meeslepende ervaring biedt.

Als techno DJ heeft VERMEER zijn stempel gedrukt op tal van feesten, waar hij zijn publiek telkens weer weet te verrassen met zijn energieke sets. Binnenkort wil hij een stap verder gaan en ook zijn eigen organische sound als DJ aan het publiek gaan presenteren.

Ambities

Over 5 jaar ben ik DJ en producer en breng ik regelmatig mijn eigen muziek uit. Ook sta ik op festivals en in clubs om als DJ mijn sound live te delen met het publiek.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn opleiding heb ik heel goed leren luisteren en op verschillende manieren leren nadenken over muziek en geluid. Ik heb een breed scala aan skills opgedaan die ik op verschillende manieren en binnen verschillende contexten kan inzetten.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Tijdens het derde jaar van mijn opleiding heb ik een switch gemaakt van hiphop producties maken naar meer elektronische producties maken. Het afgelopen jaar ben ik druk bezig geweest om daarin mijn eigen sound te vinden. Ik heb nu het gevoel dat ik klaar ben om met mijn werk en met mijn sound naar buiten te treden. Er staat al een EP van mij op Spotify en komend jaar gaan daar nog veel releases bij komen.