Profile Graduation work
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Stress ervaren we allemaal wel eens. Op het ene moment net wat meer dan anders. Maar wat nou als je deze stress op een leuke manier onder controle kan krijgen? Door gebruik te maken van mijn boekje stimuleer je creativiteit terwijl je orde in de chaos schept. Dit boekje sluit perfect aan bij de behoefte van studenten, maar kan ook ideaal ingezet worden op de werkvloer of thuis.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Over vijf jaar ben ik een expert in marketing/content. Ik ben op de hoogte van de laatste trends en ben werkzaam in een jong en dynamisch bedrijf. Daarnaast weet ik alles over projectmanagement. Ze noemen mij dan ook wel een alleskunner.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Tijdens de opleiding Kunst & Economie heb ik mijzelf ontwikkeld tot professional. Met heldere communicatie en een pro actieve houding weet ik mijn weg snel te vinden binnen verschillende bedrijven en projecten. Ik zoek uitdaging in complexe vraagstukken en weet deze op te lossen met creatief denken. Door gebruik te maken van verschillende tools ga ik op zoek naar een passend antwoord.