Profile Graduation work
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Als je kan toegeven dat je gewoon, net zoals iedereen, een ongelofelijke sukkel bent, is het leven een stuk verdraagzamer.

Ik ben een maker die altijd op zoek is naar hoe het net ietsjes anders kan. Ik wil varen waar het nog ‘onontdekt’ is. Ik heb vaak grootse plannen en tegelijkertijd vertel ik het liefst verhalen die je om de hoek kunt vinden(: in het veld.) Daarnaast beleef ik veel plezier aan casting en matchmaking binnen een crew.

Oog voor de kleine dingen in het leven maakt gelukkig. Als metamodernist heb ik tegelijkertijd voorliefde voor het uitgezoomd kijken naar de mens en zijn verhalen. Ik zoek graag de romantiek en humor in het nietige van ons. Ik vind dat een interessant spanningsveld. Iedereen kloot maar wat aan en dat is prachtig en leuk. Mijn super power en dat van mijn werk is de ultieme compassie voor de ‘onvolmaakten’ en de ‘sukkels’ van deze wereld. (Lees: inclusief ikzelf.)

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Ik droom al heel lang van een eigen zaak. Een eigen soort productiehuis/bureau met castingbureau eraan vast; niet alleen voor acteurs, maar ook crew. Een soort netwerk machine waar makers elkaar makkelijk kunnen vinden; een broedplaats voor jong filmend talent. En van dat alles bewaak ik de essentie van het merk als eindredacteur en maak ik de verbinding.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Kijk naar wat er wel is. Probeer niet iets van jezelf te verwachten wat je niet bent of niet bij je past. Ik heb geleerd te vertrouwen op mijn eigen smaak en intuïtie en daar mijn kracht in te vinden.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Zie website:
https://fleurn1997.wixsite.com/portfolio