Profile Graduation work
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Mijn naam is Job Ramselaar. In mijn werkveld ben ik een grafisch vormgever die altijd streeft naar een goede, creatieve samenwerking met de klant.
Ook probeer ik daarmee mijn creatieve en empathische kant naar voren te laten komen. Samenwerking is key!
Verder ben ik erg spontaan en behulpzaam. Ik streef vaak verder in een project dan dat anderen zouden doen als het gaat om de persoonlijke communicatie.
Ook ben ik een echte doorzetter en zeer gedreven. Ik ga altijd tot het uiterste en probeer flexibel te zijn in mijn werk.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Mijn doel is om met de vaardigheden en de ervaring die ik al heb een vaste baan in loondienst kan krijgen. Hier zou ik dan graag mijn vaardigheden willen uitbreiden om zo kleine ondernemingen te voorzien van een mooie en goede vormgeving. Ook ben ik van plan verder te gaan bij Anneke van Giersbergen en sta ik open om meer projecten samen te doen met Indy Bonsel, waarmee ik de afgelopen periode ook heb samengewerkt aan projecten met Anneke.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Ondernemend vermogen. Ik ben zekerder van mijzelf en kan mijzelf beter verkopen in mijn werkveld. Ook merk ik dat ik sneller meedenk met de klant, dat ik meer testen doe tijdens de conceptfase en dat ik mijn werk beter weet te onderbouwen. Behalve dat ben ik ook zeer vooruit gegaan in mijn vormgeving en heb ik nieuwe programma's geleerd zoals After Effects en Blender.

Neem ook een kijkje op mijn portfolio site!

jobramselaar.wixsite.com/portfolio