Profile Graduation work
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Ik ben een creatieve maker met een achtergrond in het grafische vak. Zo heb ik ervaring in het werken met de Adobe programma's Photoshop, InDesign en Illustrator. Mijn kracht zit in het bedenken van concepten voor belevingen van bezoekers voor onder andere pretparken, musea en evenementen. Ik wil de bezoeker een ervaring door middel van een verhaal meegeven, omdat dit een persoon echt kan raken. Om de ervaring van de bezoeker nog meer te kunnen versterken doe ik altijd extensief onderzoek naar het onderwerp van de beleving.
Mijn interesse ligt bij het ontdekken van nieuwe technieken te experimenteren in verschillende programma's om tot nieuwe resultaten te komen.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Ik ben zeer geïnteresseerd in de entertainment industrie en dan met name in de richting van pretparken, musea en evenementen. Ik zie mijzelf als persoon die op unieke en originele concepten kan komen en goed onderzoek kan doen naar het onderwerp.

Ik zie mijzelf over 5 jaar werken in een bedrijf in deze genoemde branche, waar ik ook kan groeien en beter kan worden in mijn vak.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Mijn doel voor de afgelopen 2 jaar was om beter te leren samenwerken en rekening houden met anderen. Dit ook omdat ik later graag in teamverband wil werken en op deze manier heb ik mij hierin goed kunnen ontwikkelen.

De opleiding Digital media is een hele brede opleiding waar je heel veel nieuwe technieken leert en beter een beeld hebt van wat er allemaal mogelijk is. De mogelijkheden zijn eindeloos hoe je een verhaal kan vertellen.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

https://www.bevrijdingsfestivalutrecht.nl/1945-beleef-dit-digitaal-hoorspel/

https://www.youtube.com/channel/UCyU6saKbSxiryXc-_nVLDVg