Profile Graduation work
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

In mijn projecten ben ik veel bezig geweest met duurzaamheid. Vooral omdat dit steeds meer terug komt in de interieurstijlen, ik speel hier graag op in: van interieur tot andere ontwikkelingen. Tijdens mijn afstudeerproject ben ik me meer gaan ontwikkelen op het gebied van circulair interieur design.

Deze ontwikkeling wil ik ook graag doorzetten in mijn andere projecten in de toekomst en in het werkgebied. Ik denk graag mee aan oplossingen op het gebied van interieur, 3D projecten of een ander creatief vraagstuk, zo blijf ik ook mezelf ontwikkelen. Uitdagingen aangaan, doe ik graag!

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

In deze periode ben ik er echt achter gekomen wat mijn ambities zijn en hoe ik deze ambities ook kan omzetten als doelen in het creatieve ontwerpgebied. Ik zou graag in de toekomst een eigen bedrijfje opstarten als interieur adviseur, naast het werken bij een interieur ontwerper. Ik ben al jaren bezig met mij te ontwikkelen als interieur ontwerper, styling van ruimtes en deze omzetten in 3D visualisaties.

Omdat ik ook graag aan verschillende, afwisselende projecten wil werken, zou ik ook als ZZP'er willen werken, vooral omdat ik dan naast mijn werk als interieur adviseur mij ook kan ontwikkelen op het gebied van tekenen en persoonlijke ontwikkeling.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

De afgelopen twee jaar heb ik vooral veel geleerd over wie ik ben als ontwerper. Op creatief gebied maar ook op sociaal gebied. Dieper op de vraag in gaan en op een andere manier denken. Ontdekken wat ik wil later en wat ik wil laten zien als ontwerper. Hoe ik mij neerzet als beeldend verbinder en interieur ontwerper.