Profile Graduation work
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Onderzoekend ontwerpen is mijn specialisme. Op een beeldende manier verdiep ik mij in de doelgroep en de context van de opdrachtgever, om tot een passend advies of concept te komen. Hiermee heb ik de tools in handen om de menselijke leefomgeving te verbeteren!

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

In de toekomst hoop ik met mijn visie als beeldend verbinder en creativiteit mee te kunnen helpen in ruimtelijke vraagstukken die bijdragen aan een duurzame wereld waarin iedereen zich gehoord voelt. Daarom wil ik in de komende 5 jaar een begin maken aan mijn loopbaan carrière met het verbeteren van leefomgevingen op het gebied van vastgoedontwikkeling. Ooit hoop ik voor mijzelf te beginnen met een eigen studio, maar die plannen liggen nog ver weg.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Tijdens de opleiding heb ik mij als ontwerper verder ontwikkeld op waar nu precies mij interesses liggen. Interesses op het gebied van interieur, beeldend vormgeven en met name het onderzoekend ontwerpen, heb ik hier goed kunnen combineren Ik vind het namelijk interessant om aan een project te werken waarin ik mij verdiep in de context en dit te relativeren aan de doelgroep. Informatie winnen uit de doelgroep en dit om te zetten naar een concept of een advies.
Met mijn interieurachtergrond (waar ook nog steeds mijn passie ligt) heb ik dit samen kunnen voegen tot projecten die naar mijn hand liggen. Want je moet altijd als ontwerper dicht bij jezelf blijven en nadenken waarom je iets doet of toepast. Dat is wat mij zal bij blijven van de opleiding.