Profile Graduation work
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Ik ben zangeres en songwriter. De teksten die ik schrijf zijn persoonlijk en eerlijk en vormen de kern van mijn songs. Mijn muziek heeft warme klanken, catchy zanglijnen en wordt gedragen door groove. De speelsheid waarmee ik mijn ideeën uitwerk tot songs, zonder te weten of ik ze daadwerkelijk ga gebruiken, geeft me vrijheid tijdens mijn maakproces. Ik ben nog aan het ontdekken wie ik ben als maker en artiest en juist die nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik verschillende stijlen gebruik als bron voor mijn muziek. Nadat ik een song heb uitgewerkt, nodig ik andere muzikanten uit in het maakproces om elk verhaal verder met mij tot leven te wekken. Als ik op dit moment een label zou plakken op mijn sound, dan zou dat indiesoul zijn.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Over vijf jaar maak ik, met mijn debuutalbum op zak, onderdeel uit van de Nederlandse festivalzomer. Naast het spelen op festivals heb ik een club tour met mijn band. Ik ben veel nieuwe muziek aan het schrijven en verder sta ik op het punt om nog een locatie te openen van mijn muziekschool Yes! Muziekles.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Dat ik meer kan dan dat ik soms denk en dat dingen doen en uitproberen me vaak veel meer leert dan alles van te voren proberen uit te denken