Profile Graduation work
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Ik ben een gedreven 3D fanaat, rustig type en een echte doener. In de creatieve sector houd ik mij bezig met het verder ontwikkelen van mijn 3D skills en kijk ik graag naar de nieuwste snufjes binnen het 3D gebied.


Ik heb sinds kort het 3D programma blender opgepakt, maar het maakt mij zeer enthousiast als maker. Met mijn 3D animaties probeer ik het verhaal van de klant te vertellen en de kijker hierin mee te nemen.


Verder houd ik mij graag bezig met het editen van video’s en animaties. Met mijn video’s probeer ik te entertainen, gewoon weer lekker basic, niet echt over de top, zonder extra dingen. Gewoon puur entertainment om eventjes de hedendaagse problemen te vergeten.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Over 5 jaar hoop ik een keuze gemaakt te hebben wat ik in het werkveld wil doen. Na de studie ga ik voor nu een hele andere richting op. Echter houd ik na de studie nog contact met mede student Job Ramselaar voor potentiele opdrachten binnen het 3D animatie/model gebied.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

In de studie heb ik geleerd hoe je goed kunt samenwerken, feedback geven/ontvangen, ik heb leren werken in een VR omgeving, ik heb geleerd breder te denken en altijd een stapje verder te gaan (nooit tevreden zijn met het eerste resultaat).