Profile Graduation work
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Eigenlijk zijn er twee dingen die mijn werk en spel uniek maken. Mijn muzieksmaak is erg breed en de projecten waar ik aan deelneem zijn heel divers. Dit is vaak terug te zien in mijn werk. Daarnaast speel ik graag met effecten om een unieke sound te creëren.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Dat ik over vijf jaar talloze grote podia wil hebben bespeeld, zou natuurlijk mooi zijn. Maar wat ik het belangrijkste vind, is dat ik mijn muzikaliteit in veel verschillende projecten blijf uitoefenen. Ik wil mij niet volledig op één genre richten. Momenteel houd ik mij bezig met jazz, hiphop, funk, drum 'n bass en punk. Over 5 jaar wil ik deze diversiteit nog steeds in de verschillende projecten waar ik mij mee bezig houd terugzien.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Het belangrijkste wat ik uit mijn studie heb gehaald, zijn de compositievaardigheden die ik nu bezit. Ik heb niet alleen geleerd om muziek te schrijven, ook heb ik geleerd om niet verlegen te zijn over zelfgeschreven werk. Om te weten wat werkt en wat niet werkt, en om trots te zijn op wat ik maak. 'Maak veel en deel veel' is toch wel één van de beste tips die ik op het conservatorium heb gehoord. Op deze manier kun je jezelf als muzikant ontdekken en inspireren. Zo blijf je door ontwikkelen.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

De afgelopen 5 jaar ben ik druk geweest met talloze acts en bands. Niet alleen heb ik hiermee veel studio-ervaring opgedaan en in binnen- en buitenland getourd. Ook heb ik podia bereikt als de Melkweg, Paradiso, North Sea Jazz, Bimhuis, Tivoli, enzovoort. Hieronder heb ik zoveel mogelijk projecten op een rijtje gezet
- MEERKAT
- flut.
- LIQRISH
- Destructive Penguins
- KNARS
- The Downbeat Club
- Jeryh Luz
- Nederlands Studenten Jazzorkest.
- HKU bigband.
- Broken Brass.
- Valvetronic Brassband.
- Jazzalike
- BYLO