Profile Graduation work
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Ik ben Chris Vos. Muzikant, artiest, synthesist, producer, bassist, informaticus en mathematicus. Ik ben introvert en ervaar de wereld intuïtief. Voor mij is muziek maken een manier om los te komen uit mijn eigen gedachten. Mijn hoofd draait vaak overuren en dat zorgt er soms voor dat ik mij afsluit van mijn gevoel. Op dat soort momenten is het fijn om even helemaal los getrokken te worden. En voor mij gebeurd dat altijd het sterkst met muziek, omdat je ogen en je hoofd dan even niet meer het voortouw hebben. Deze kracht is voor mij een van de redenen dat ik van muziek houd en dat ik muziek wil maken en luisteren.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Volgend jaar ga ik doorstuderen aan de universiteit utrecht (informatica en wiskunde). Ik wilde graag ook nog de andere kant van mijn persoonlijkheid ontdekken, dus een groot gedeelte van mijn energie ligt bij deze studie. Ik geef mijzelf nu dus nog even meer de ruimte om nou echt te ontdekken wat ik leuk vind en wat ik wil. Daarnaast heb ik wel nog dromen en doelen in muziek. Zo lijkt het mij leuk om met een van de projecten ook serieuze festivals te spelen en evt. zelfs een europatour te doen. Ook wil ik mijn project kris blijven onderhouden en dit op mooie plekken kunnen blijven spelen en dit dan langzaam laten groeien

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Naast dat je theoretische kennis belangrijk is voor de kwaliteit van je kunst. En dat je tijdens je studie je ook persoonlijk ontwikkeld en dat af en toe de scheidslijn tussen studie en persoonlijke ontwikkeling vervaagd. Is het belangrijkste dat ik heb geleerd goed kunnen feedback geven en reflecteren. Met die twee skills kan je namelijk altijd blijven groeien.