Profile Graduation work
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Mijn hoofdvak is Drums maar ik zie mezelf echt als brede muzikant. Ik ben ontzettend veel bezig met zingen en geniet ook volop van het schrijven van eigen muziek op zowel de gitaar als de piano. De combinatie tussen drummen en zingen is iets wat mij erg goed bevalt en waar denk ik ook mijn kwaliteiten liggen.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Ik wil 200 procent gaan voor de band D'ORANGE. Dit is een groep waarin ik actief ben als Drummer/Zanger en ook veel muziek voor schrijf. We hebben een leuke start gemaakt en ik wil dit echt nog veel verder van de grond krijgen, allerlei shows spelen en mensen enthousiasmeren met onze muziek. De combinatie van podia als Paradiso en North Sea Jazz zijn wel echt mijn doelen. Daarnaast ambieer ik het ook om als songwriter met allerlei andere artiesten samen te werken. Graag ga ik nog naar New York om daar masterclasses te volgen van mijn inspiratiebronnen. Ook wil ik als Drummer actief zijn in allerlei bands als sessiemuzikant.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Ontdek uit het gigantische muzikale landschap wat voor musicus je wil zijn en betrek allerlei mensen om je heen om erachter te komen waar je naartoe wil in de muziek. De vrijheid die ik gekregen heb van het Utrechts Conservatorium is voor mij erg waardevol. De ontwikkeling die ik heb doorgemaakt heeft me gebracht bij de musicus die ik nu ben.