Profile Graduation work Live events
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Een project is voor mij nooit een dagelijks werkje dat even gedaan moet worden. Door hard werken en passie voor het vak te hebben, leg ik de lat altijd weer een stukje hoger om zo mezelf en het team aan te moedigen het beste uit onszelf te halen.

Ik bezit zowel oog voor detail als het vermogen om overzicht te houden op het grotere geheel. Hiermee stuur ik aan op een goed samenspel tussen de verschillende facetten van het project wat de logica en geloofwaardigheid van het werk versterkt.
Mijn grote interesse voor storytelling biedt mij de kans om mijn art een tweede laag te geven. Een uitgewerkt idee mag niet alleen maar mooi zijn, maar het moet ook antwoord kunnen geven op het ‘waarom’ in de context van het project.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Over vijf jaar wil ik een erkend en skillful artist, story writer en art director zijn. Ik wil werken voor verschillende klanten in de game, film en boek industrie aan projecten die de gebruiker immersie, plezier en verwondering bieden.

Ik sta ook open voor het oprichten van een eigen bedrijf waar ik met een team mijn eigen projecten draai en daarnaast zie ik het ook nog voor me dat ik uiteindelijk dan toch nog terugkom naar de HKU. Niet als student, maar om als docent lessen te geven en studenten te helpen om hun eigen draai te vinden.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Het kunstvak is een reis. Als je niet direct weet wat je wilt doen als artist, dan is dat niet erg. Door hard te werken en door open te staan om dingen uit te proberen; door af en toe te falen en door toch te blijven doorzetten, vind je uiteindelijk wel je eigen draai. Jouw reis eindigt niet bij het afronden van je studie. Het diploma is slechts het begin.

Als je de kans krijgt om met talenten van andere disciplines samen te werken, doe dat dan. Het zal je werk naar een hoger niveau tillen.
GROUP PROJECTS