Profile Graduation work
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Met een variatie van Nederlandstalige technopop, uitdagende muzikantenmuziek en intieme liedjes achter de piano laat ik graag mijn veelzijdige stem horen. Dat klinkt als een Ratjetoe, maar een performance moet van begin tot eind een eenheid blijven. Ik vind het belangrijk dat je als luisteraar meegenomen wordt op een reis en de tijd even helemaal vergeet, om daarna weer netjes thuisgebracht te worden. Met een zakje snoep! Door persoonlijke teksten over mijn moeilijkheden in het leven wil ik mijn publiek laten janken. Daarna stel ik ze wel gerust hoor!

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Ik wil altijd blijven doen waar ik voldoening uit haal. Komende tijd ga ik mijn zanglespraktijk uitbreiden, wil ik als coach voor Close Harmony-ensembles ingevlogen worden en genoeg ruimte overhouden om me verder te ontwikkelen als maker. Samen met anderen muziek maken is het mooiste wat er is! Over vijf jaar help ik daar nog steeds mezelf en anderen mee.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Door keihard te vallen en weer op te staan durf ik mezelf nu serieus te nemen. Het exhibitionistische karakter van kunstenaarschap blijft een onwennig fenomeen, maar inmiddels weet ik dat ik wat te vertellen heb. Luister maar!