Profile Graduation work
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Mijn werk gaat over materiële rechten en de impact daarvan op de natuur. Ik hoop mensen te motiveren bij te dragen aan een circulaire economie en daarmee van de wereld een schonere plaats te maken.
Deze fascinatie komt voort uit interesse voor materialen (zowel natuurlijke als onnatuurlijke) en de kunst deze gedetailleerd te verwerken met de tools die ik heb, zodat verworven bestaansrechten weer tot uiting kunnen komen.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Graag zou ik mijn 3D skills verder ontwikkelen bij een groot game bedrijf zoals Bungie, maar ik zie mezelf net zo goed werken voor een architect of elk ander bedrijf met duurzame plannen die gevisualiseerd moeten worden. Daarnaast zou ik materialen en modellen verkopen rondom hetzelfde thema.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Dat ik in contact moet blijven met medestudenten en docenten, want samen leer je sneller en verlies je minder gauw je focus. Verder de verscheidenheid aan technieken, want eerst wilde ik alleen maar tekenen, en nu wil ik voornamelijk bezig zijn met 3D.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Voor Players United Events: High end VR levering met technische ondersteuning en het maken en implementeren van de toen meest recente Adidas voetbal en handschoenen in een VR soccer game.