Profile Graduation work
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Als environment artist vind ik het belangrijk een verhaal zo goed mogelijk over te brengen doormiddel van visual storytelling. Dit doe ik met doordachte worldbuilding, environment design en props. Zo creëer ik immersie om de speler zich even in een andere wereld te laten wanen.

In mijn werk houd ik van afwisseling en ik ben daardoor ook van vele markten thuis. Zowel in de pre-production als de production fase voel ik mij thuis, heb ik ervaring met zowel 2D als 3D art en werk ik graag in teamverband om samen een mooi product te bouwen.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Ik wil graag de komende jaren verder groeien als environment artist binnen een bedrijf en hoop over een aantal jaar aan toffe projecten te hebben gewerkt.
Daarnaast wil ik ook richting wat freelance werk gaan, dus mocht je interesse hebben, neem vooral contact op!

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Voor mij is de manier van ontwerpen en het denkproces daarbij een hele waardevolle takeaway van de studie geweest. Tijdens de opleiding heb ik geleerd hoe je verdieping kan vinden in je ontwerpproces om tot betere en sterkere concepten te komen.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

The Crystal Pearl - Een surrealistische 3D environment waarbij de speler een Chinees sprookje kan beleven door middel van visual storytelling.
Meer informatie over het project vind je hier: https://showcase.hku.nl/p/the-crystal-pearl