Profile Graduation work
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Ik ben een game designer en narrative designer met een passie voor VR. Ik vind het heerlijk om out of the box te denken, door bijvoorbeeld een controller te bouwen van een rolstoel, een speler in VR op een rolband te laten lopen of door theater en mixed reality samen te brengen.

Mijn passie ligt bij VR en het opzoeken van de grenzen van dat medium. Hoe kan je immersion in dat medium nog meer versterken? Daarnaast is interactive narrative en storytelling ook een groot deel van wie ik ben. "The message" kan veel harder binnenkomen als je het interactief maakt, in de vorm van een game of iets abstracters.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Over 5 jaar wil ik graag een huisje hebben en een zwarte kat die ik dan Toothless kan noemen. Daarnaast wil ik ook een baan hebben waar ik plezier in heb, waar ik vrijheid heb om gekke creatieve ideeën op tafel te gooien en gewoon gave dingen kan ontwerpen in een leuk team.

Daarnaast hoop ik ook een stuk beter te zijn in het relaxed kunnen praten voor grote groepen en in Unity.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Een bepaalde manier van creatief denken. Te denken in oplossingen in plaats van problemen. Goed en effectief werken in een team waar ik vaak de rol van teamleider had. Daardoor heb ik ook geleerd een team te sturen, knopen door te hakken en heb ik de kunst van het luisteren me eigen gemaakt.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Op 7 december 2020 heb ik samen met mijn team onze interactieve theater voorstelling JUNK gepresenteerd in het platform NEOS VR. In de fysieke blackbox en in het virtuele platform hadden wij publiek, die wij door gebruik van mixed reality samen brachten in onze performance. Voor meer informatie --> http://myrnamin.com/junk/