Profile Graduation work
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Mijn naam is Henrieke en ik ben een creatief persoon die graag anderen laat delen in mijn passie. Ik ontwerp parken, wijken en stads/dorpsinrichtingen van bijv. winkelstraat. Mijn hoofdthema’s daarin zijn: rentmeesterschap (om de wereld een mooie en veilige plek te maken en onderhouden), natuur (omdat dat rust geeft), geborgenheid (omdat dit volgens mij onmisbaar is om iemand prettig te laten voelen op een plek) en gelaagdheid (poëtische benadering vanuit geloof vanuit mensen en natuur).
Ik ontwerp voor gebruikers of inwoners van een plek, zodat zij een mooie en aangename plek hebben om te vertoeven en te zijn.
Wat ik belangrijk vind in mijn werk is dat mensen gelukkig worden en zijn op de plekken die ik ontwerp.
Een stukje hemel op aarde.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Over vijf jaar zou ik graag een vaste baan als landschap stedenbouwkundig ontwerper willen hebben. Daarnaast zou ik graag een kind willen hebben. Zou ik actiever in de kerk willen zijn en hoop ik dat ik nog steeds leider van de sport community ben en dat die erg gegroeid mag zijn.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Dat mijn passie bij landschap en stedenbouw ligt en al mijn ontwerpen onderliggende gedachten hebben. Dat ik het best functioneer als ik ontwerpen en al mijn andere bezigheden afwissel. Dus niet fulltime alleen maar ontwerper ben.