Profile Graduation work
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Vanaf jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met art-direction, styling, mode en make-up. Mode fotografie en film heeft mij altijd erg geïnteresseerd. Alles wat kwam kijken bij het visuele aspect van een beeld. Recent heb ik geleerd dit te combineren met een narratief met impact. Het narratief van een ecologisch en bewuster leven te vertalen op een niet traditionele wijze.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Een huisje met een tuin waar hondjes rondrennen. In de tuin heb ik een atelier staan waar ik mijn werken maak, en ik verzamel zo veel mogelijk afgedankte / tweedehands spullen om nieuw werk mee te maken. Met mijn werk hoop ik mensen te inspireren om bewuster te leven en ik hoop mensen te kunnen leren dat je met het maken van kunst ook bewustere keuzes kan maken. Waarbij het narratief van je kunstwerken ook weer andere mensen kan raken om bewuster te leven.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Ik ben altijd erg stylish geweest. Met dit als kracht had ik in het begin moeite met deze opleiding omdat ik alleen maar beeldend dacht en niet conceptueel. Door deze opleiding heb ik geleerd de keuze's in mijn styling betekenis te geven om zo een verhaal te vertellen in een visueel esthetisch beeld.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Winnaar van de Nyx Face Awards 2016