Profile Graduation work
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Met mijn interactieve, speelse en vaak ironische werk onderzoek ik de relatie tussen mens en technologie. Door gebruik te maken van herkenbare situaties belicht ik op een toegankelijke manier de systemen van technologie die onopvallend onze gedachten en acties beïnvloeden.
Puttend uit mijn eigen ongemakkelijke verhouding met technologie resulteren mijn projecten in installaties, films of andere ervaringen waarbij de bezoeker wordt uitgedaagd input te leveren aan het werk.

Naast haar artistieke makerschap haal ik veel voldoening uit het bedenken en organiseren van creatieve evenementen, met als laatste project de eindexpositie 'Thanks Machine' van IMT studenten.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Over vijf jaar hoop ik mijn makerschap te combineren met het organiseren van creatieve evenementen. Ik hoop met veel verschillende dingen bezig te zijn en alles wat ik leuk vind in te zetten in mijn werk.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Ik heb geleerd me niet te laten beperken door dingen die ik niet kan maar juist te kijken naar hoe ik met de skills die ik al wel heb via een andere weg mijn doel kan bereiken. Tijdens mijn studie heb ik leren vertrouwen op mijn intuïtie en grip te krijgen op mijn maakproces.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Cinedans - Eye Museum
Utrecht, Maart 2019

Wibar
Leiden, Juli 2019

Bring your own Beamer
Utrecht, September 2019