Profile Graduation work
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

In mijn werk zoek ik naar manieren om de fragiele eigenschappen van materialen zoals papier en glas op scherp te zetten. Mijn interesse ligt vooral bij materiaalcombinaties waarin imperfecties kunnen ontstaan. Het wordt voor mij interessant zodra de perfecties van het materiaal doorbroken en zichtbaar worden. Het aantasten of gebruiken van fysieke materialen geeft mij de mogelijkheid om het platte beeld weer tactiel te maken. Het gaat in mijn werk niet enkel over het kijken naar het beeld, ik zoek ook de beleving van het bewerkte materiaal. Hierin gaat het specifiek om de ruimtelijke beleving en de zichtbaarheid van arbeid.
Voor het project Weer één Keer ben ik de verbinding tussen fotografie en sculptuur gaan zoeken. Sculptuur geeft mij de mogelijkheid om met de ruimtelijkheid van beelddrager te werken. Voor dit project ben ik gaan beproeven hoe ik de reproductie van beeld en object naar mijn eigen hand kan zetten. Hoe kan mijn persoonlijke invloed de ‘’kopie’’ ontbinden?
Ik werk met veel verschillende technieken en maak graag multimediale installaties waarin videoprojectie, sculptuur en fotografie samenkomen.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Over vijf jaar wil ik een collectief hebben opgezet waarin een breed scala van creatievelingen en makers kunnen samenkomen en samenwerken.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Niet stressen & laat je leiden door wat op je pad komt!