Profile Graduation work
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

In mijn werk ga ik vanuit een fascinatie een persoonlijke zoektocht aan. Mijn manier van werken is speels, dynamisch en vertelt vanuit mijn kijk hoe ik dingen in de wereld ervaar.
Ik bouw op een intuïtieve manier met materialen en blijf scherp kijken naar wat er nodig is of plaats mag maken voor iets nieuws. Hierdoor is mijn proces heel dynamisch. Ik maak mijn eigen werkelijkheid/wereld zichtbaar voor de kijker en breng mijn eigen beleving over. Hier laat ik ruimte voor de kijker om zelf op ontdekking te gaan.
De afgelopen maanden ben ik mij als maker gaan verbreden. Op dit pad help ik mensen, met behulp van een Plant Medicijn, in hun eigen persoonlijke zoektocht en ontwikkeling. Ik neem ze mee naar diepere werkelijkheid waar alles mogelijk is. Op deze plek word je bewust van je patronen en leer je deze te doorbreken.
Ik ondersteun mensen actief en zonder oordeel in deze processen en voel intuïtief aan wat ze nodig hebben. Door dit werk help ik mensen in hun zoektocht zijn naar zichzelf en om de verbinding met zichzelf en anderen terug te vinden.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Mijn grote droom is om over 5 jaar mijn eigen Healing Center te leiden met een klein en divers team. Ik hoop hier een plek te bieden waar mensen de verbinding aangaan in eerlijkheid en kwetsbaarheid met zichzelf en elkaar. Waar ik mensen kan ontvangen in pure liefde, zonder oordeel en volle openheid om ze te kunnen begeleiden in hun ontdekkingsreis naar zichzelf.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Het belangrijkste wat ik heb geleerd tijdens mijn studie is dat ik mijn eigen pad mag blijven volgen. Het is voor mij ontzettend waardevol geweest dat ik eerlijk ben over wat ik wil en dat ik vanuit mijn eigen waarheid en belevingswereld mijn keuzes mag maken.
Ik heb geleerd kritisch te blijven kijken naar mijn werk en naar mijzelf als mens. Ik blijf mijzelf vragen stellen, zodat ik de kern goed kan vinden en daarmee verder kan om dieper het proces aan te kunnen gaan. Ik blijf voelen waar ik als mens behoefte aan heb en waar ik voel blij van te worden.
Ook heb ik geleerd om open te blijven staan, te blijven spelen en niet verstrikt te raken in mijn eigen ideeën. Ik mag mij buiten de gebaande paden bevinden om daar mijn eigen weg in wereld te vinden. Ik ben niet langer bang om een sprong in het diepe te nemen, want er is daar zo veel moois te ontdekken.