Games en Interactie

Programma van 1 juli 2022

Vandaag
1 juli 2022

Offline

Live event
Aankomend
01 jul 13:00
Locatie: Ina Boudier-Bakkerlaan 50

HKU Exposure bij Games & Interactie - Dit jaar kan en mag het eindelijk weer: Een live, fysiek HKU Exposure! - Kom je ook?

Games en Interactie
Live event
Aankomend
01 jul 13:30
Locatie: Ina Boudier-Bakkerlaan 50

Graduation Talks - Schuif fysiek aan of via de livestream. Kom meer te weten over het werk van studenten, het afstuderen, de uitdagingen, fascinaties en toekomstplannen!

Games en Interactie
The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

Over HKU Games en Interactie


Bij HKU Games en Interactie leiden we creatieve, technisch onderlegde vernieuwers op die de maatschappij en het werkveld mede vormgeven.

Onze studenten en alumni ontwerpen interacties en interventies die betekenisvolle ervaringen opleveren en een positieve impact hebben op mensen en de maatschappij.

Een maatschappij die zich in technologisch opzicht sterk ontwikkelt met de komst van o.a. robotica, artificiële intelligentie, internet of things waardoor er continue veranderingen plaatsvinden in de wijze waarop mensen samenwerken, leven en leren.

De 'kunst' is om studenten zodanig op te leiden dat zij deze technologie optimaal inzetten om het samenleven en -werken, interessanter, spannender, mooier en effectiever te maken.

Meer weten? Kom dan op vrijdag 1 juli naar Games en Interactie tijdens de HKU Exposure, locatie IBB. Of bekijk alvast het werk van onze afstudeerders. Kan je er helaas niet bij zijn live? Volg dan de stream door op de afbeelding links te klikken en op vrijdag 1 juli vanaf 13.30 uur live mee te kijken en luisteren naar onze Games en Interactie Graduation Talks.