Kennismaken

Wietske Visser
About Live events
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Als een interieurontwerper ben ik innovatief en verrassend. Daarnaast breng ik mensen aan het denken. Door mijn doordachte en enthousiaste werkwijze in combinatie met mijn persoonlijke invalshoek en frisse blik ontwikkel ik interieurs die naadloos aansluiten op de wensen van mijn opdrachtgever.

Door mijn grote passie en ervaring in zowel de project als particuliere interieurinrichting kan ik mij gemakkelijk aanpassen aan de verschillende wensen die een opdrachtgever kan hebben. Daarnaast kijk ik verder dan wat er al is, ik ben niet bang om outside de box te denken en pak een project vaak ook groots aan.

Met de ontwerpen die ik maak probeer ik te laten zien dat er veel uit een ruimte te halen is. Veel meer dan op eerste gezicht misschien wel lijkt. Daarmee wil ik ook andere mensen die geïnteresseerd zijn in het interieurontwerp motiveren om verder te kijken naar wat de ruimte te bieden heeft.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Mijn ambities zijn het door ontwikkelen van mijn passie. Ik wil veel energie in mijn bedrijfje Bij Wiets gaan steken en kijken wat er uit te halen is. Potentie is er zeker. Verder zou ik mijn kracht willen vinden en dat tot in de puntjes "fine tunen."

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Dat je niet leeft om te werken. Het is soms goed om een stapje terug te doen en te beseffen wat je eigenlijk allemaal wél hebt in plaats van gefrustreerd te raken om wat je niet hebt.