Kennismaken

Jasmijn De Boer
About Live events
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in het design werkveld. Ik heb me met name bezig gehouden met hoe ontwerpers kunnen worden begeleid en ondersteund in de zakelijke kant van hun vak. Mijn werk is heel mensgericht, ervoor zorgen dat creatieven hun vak kunnen uitoefenen en kunnen doen wat zij het liefst doen is voor mij een grote drijfveer. Makers en hun creatieve uitingen verrijken onze wereld en houden ons scherp. Dat is iets waar ik heel graag aan mee werk.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Mijn ambitie is om in de aankomende jaren samen te werken met makers en samen mooie, vette, baanbrekende dingen te realiseren. Ik sta graag naast creatieven om ze te ondersteunen in zakelijke werkzaamheden, maar ook denk ik graag mee op creatief gebied. Ik ben enthousiast om werkzaam te zijn in de creatieve sector en hoop dit te gaan doen als projectmanager.
Graag wil ik het design werkveld nog verder ontdekken en ook ben ik in de afgelopen twee jaar nieuwsgierig geworden naar de wereld van film, televisie en documentaire.
Over vijf wil ik graag terugkijken op een periode waarin ik mezelf verder heb ontwikkeld, nieuwe dingen heb geleerd, heb samengewerkt met leuke, creatieve mensen en aan dingen heb gewerkt waar ik enthousiast van word.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Het studeren aan de HKU en de studie Kunst en economie heeft bij mij gezorgd voor een bepaalde mentaliteit, een manier van werken die past binnen de creatieve sector.
Ik heb geleerd om de stoute schoenen aan te trekken. Als ik iets wil pak ik de telefoon of stap ik op iemand af voor een gesprek. Nee heb je, ja kun je krijgen. Hoewel dit vier jaar geleden nog heel eng leek weet ik nu dat dit werkt en het een kwestie van 'gewoon doen' is.