Kennismaken

Danell Kuppen
About Live events
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Door middel van mensgericht- en ontwerpend onderzoek, streef ik met mijn ontwerpoplossing naar een verbeterde bezoekersbeleving op het gebied van evenementenveiligheid.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

In de komende 5 jaar wil ik mezelf en mijn professionele kwaliteiten ontwikkelen binnen het evenementenwerkveld. Ik wil me inzetten om de bezoekersbeleving op evenementen te optimaliseren op het gebied van veiligheid. Bovendien geloof ik dat creativiteit deze specifieke hoek van de markt nog veel te brengen heeft. Met creativiteit en kennis wil ik inspelen op zowel de evenementbezoekers als de evenementenorganisatoren.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Tijdens mijn studie Kunst en Economie op de HKU, heb ik geleerd mijn nieuwsgierigheid in te zetten als tool voor een onderzoekende aanpak. Ik heb geleerd met een open blik te kijken naar de wereld om mij heen en de verschillende perspectieven die er zijn. Door zoveel mogelijk informatie te verzamelen en de ruimte te nemen om creativiteit in een ontwerpoplossing toe te laten, weet ik nu welke factoren een project tot een succes maken.