Kennismaken

Nina Van Maarle
About Live events
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

HKU bestaat uit verschillende 'schools'. Iedere student is uniek en heeft zijn eigen krachten, maar ieders individuele perspectief zorgt ook voor beperktheid. Dit is de reden waarom studenten van HKU elkaar graag opzoeken om elkaar aan te vullen, te versterken en van elkaar te leren.

Er zijn manieren waarop studenten van HKU eenvoudig en snel in contact kunnen komen met elkaar om elkaar te helpen en te begrijpen. Een aantal van deze manieren heb ik door middel van mijn afstudeerproject in kaart gebracht.

Daarnaast heb ik tijdens mijn project veel aandacht besteed aan het opbouwen van relaties met de betrokkenen. Doordat mijn band met de betrokkenen sterk was verliep het onderzoek soepel en werd het project uiteindelijk breed gedragen.
Het verbinden van mensen en relaties opbouwen met de mensen waarmee ik ga samenwerken is een sterke eigenschap van mij. Door mijn persoonlijke benadering kom is snel in contact met verschillende type mensen.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Over 5 jaar wil ik graag kunnen zeggen dat ik een baan heb die mij uitdaagt, afwisselend is en waarin ik een flexibele urenindeling heb. Dat wil ik onder andere graag omdat ik zo veel mogelijk mensen in mijn directe omgeving wil blijven helpen door middel van vrijwilligerswerk.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Tijdens de opleiding ben ik ontwikkeld tot een professionele creatieve starter die vol zelfvertrouwen het werkveld in kan gaan.

Door het programma dat HKU aanbiedt heb ik mezelf leren kennen. Door alle workshops, lessen en vormen van samenwerking ben ik erachter gekomen wat mij raakt en wat mij niet raakt. Reflecteren op situaties is hierin super belangrijk geweest. Ik weet wat ik belangrijk vind en ik kan daardoor veel beter sturing geven aan hoe ik mijn leven wil leven.