Kennismaken

Anne de Vos
About Live events
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Wat uniek is aan mij is dat ik enorm veel empathie heb. Dit zorgt ervoor dat ik mij erg goed kan inleven in iedere partij betrokken bij een project en ieder aspect vanuit een andere hoek kan bekijken. Verder weet ik vaak wel weer iets wat of iemand die kan helpen met een project. Ik word ook wel eens 'the FixFox' genoemd (naar mijn achternaam 'de Vos').

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Over vijf jaar wil ik graag succesvol en gelukkig zijn met wat ik doe. Ik hoop op dat moment een mooie baan te hebben waar ik kan groeien en mijzelf kan ontwikkelen. Dit is het liefst een baan in de culturele sector en dan in het specifiek bij een tof museum.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Het voornaamste wat ik heb geleerd is dat het altijd anders loopt dan je plant. 'Het' kan van alles zijn. Van een project waar je mee bezig bent als professional tot iets in je privé leven. Dit hoeft niet per se slecht te zijn, want hier komen juist de verrassende resultaten naar boven. Daar heb ik ook geleerd voor open te staan en juist te verwelkomen. Hierdoor ben ik flexibel geworden en heb ik leren keuzes maken die er toe doen.