Illustrator
Designer
Media Maker

Kennismaken

Thiemen de Groot
About Live events
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Als het aankomt op vormgeven, illustreren en ondernemen ben ik zeer gedreven. Ik ben leergierig en houd ervan om mensen te helpen. Het creëren van producten en oplossingen voor klanten doe ik het liefst iedere dag! Als persoon ben ik behulpzaam, creatief en af en toe een tikkeltje chaotisch. Het liefst werk ik in groepsverband, maar alleen lukt het ook wel. Ik ben altijd welkom voor frisse ideeën en inspiratiebronnen waar ik weer wat nieuws uit kan leren.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

In de aankomende jaren wil ik mijzelf veel bezig gaan houden met het vertellen van verhalen en het visualiseren ervan. Het liefst werk ik bij een gaaf grafisch bureau waarbij ik voor grote klanten aan de slag mag! Ook ga ik blijven tekenen om mijn skills te perfectioneren!

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

De afgelopen twee jaar ben ik vooral bezig geweest met het zijn van een media maker. Ik ben op veel verschillende vlakken werkend geweest en heb veel nieuwe programma's leren kennen! Op deze manier is mijn kennis van de grafische wereld steeds groter geworden, zodat ik na de studie aan de bak kan!

Benieuwd naar mijn werk? Kijk eventjes op mijn site?

www.thiemendegroot.nl