HKU Maakt Ruimte: Hoe kleur jij Utrecht in? Een interactieve installatie

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

Hoe kleur jij Utrecht in?
Een interactieve installatie van studenten van de Master Interieur Architectuur in samenwerking met Staatsbosbeheer en Gemeente Utrecht

Datum: vrijdag 24 juni
Tijd: 14:00 - 16:00 uur
Locatie: Bibliotheek Utrecht, Neude 11, centrale hal

Studenten van de Master Interieur Architectuur laten zien dat het werk van interieurarchitecten niet alleen is beperkt tot ruimtes binnen muren. Ze onderzoeken de leefomgeving, houden zich bezig met sociale en menselijke plekken en ontwerpen deze vanuit het perspectief van de gebruiker. Ze gaan de dialoog aan. Op 24 juni organiseren de eerstejaars master studenten een event met het thema “groene stad”. Samen met jou kijken ze hoe Utrecht groener kan worden gemaakt. Daarnaast delen deze interieurarchitecten graag hun visie over het creëren van het groene interieur van de stad. Ervaar, denk mee en ga de dialoog aan op 24 juni van 14:00 - 16:00 in de Centrale hal van de bibliotheek op de Neude!

HKU Maakt Ruimte

Bibliotheek Utrecht biedt HKU een prachtig podium in de stad. In de laatste twee weken van juni zal HKU het programma 'HKU Maakt Ruimte' uitrollen in de vestiging op de Neude. 'HKU Maakt Ruimte' betekent: Ruimte voor Kunst, Ruimte voor de Stad, Ruimte voor Muziek, Ruimte voor Natuur, Ruimte voor Zorg en Ruimte voor een Gesprek met onze makers. Het programma is een mix aan HKU programma’s met onder andere exposities, Q&A’s met studenten, seminars, een pop-up store en talkshows met experts, docenten en studenten. Met 'HKU maakt Ruimte' krijgt Utrecht een kijkje achter de schermen van de Hogeschool van de Kunsten Utrecht. Makers van allerlei kunstopleidingen van HKU zullen binnen dit programma laten zien wat ze in huis hebben.