Kennismaken_copy_71

Suzanne Koole
About Live events
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Als beeldend verbinder kan ik niet zichtbare verbanden leggen en dit op een grafische en speelse wijze uitbeelden. Ik onderzoek en ontwerp graag voor sociaal maatschappelijke vraagstukken binnen het social design vakgebied. Hierbij wil ik mensen in beweging brengen, hieraan bijdragen en impact maken. In mijn afstudeerproject heb ik een traject ontworpen waar eenzame jongeren worden uitgedaagd om kennis te maken met de Voedseltuin Overvecht. Voor hen wordt op die manier de drempel verlaagd en leren ze meer over de natuur, gezondheid, lokaal voedsel en de mens.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Na mijn studie hoop ik aan sociale of maatschappelijke vraagstukken te kunnen werken. Met mijn oplossingsgerichte creatieve mindset wil ik verandering ontwerpen waar mensen/doelgroep echt iets aan hebben. Verder ben ik van plan mijzelf uit te blijven dagen op het gebied van vormgeving in welke vorm dan ook.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

In de afgelopen jaren heb ik onwijs veel nieuwe technieken geleerd. Er is een passie ontstaan voor print- en tekentechnieken. Dit was waardevol maar de wetenschap dat ik mijzelf technieken zo snel eigen kan maken is de meest waardevolle les. Tijdens de opleiding ben ik zekerder geworden van mijn werk. Mijn werk herken je aan een diverse gelaagdheid & contrast. Ik zie mijzelf als een allround creative omdat ik veel diverse technieken in kan zetten.