Blue Flamingo

Esther Feenstra
About Live events
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Blue Flamingo is ontstaan tijdens de laatste periode van het afstuderen. Tijdens mijn nieuwe onderzoek naar verschillend design vielen me meerdere dingen op. 

Ik ben erg benieuwd naar onbekende bedrijven en ontwerpers. Daarom ben ik veel te vinden op social media. Vooral Instagram is een favoriet. Er komen veel mooie foto’s voorbij van veel verschillende ontwerpers, maar vaak wordt de ontwerper van het object niet vermeld of is het onduidelijk van welk bedrijf de foto oorspronkelijk is. Doordat ik graag een eigen archief wilde hebben van designers die mij inspireren, ben ik Blue Flamingo gestart. Blue Flamingo is een platform waar ik zelf inspiratiebeelden op post, mét de naam van de designer en de productnaam. Hiermee creëer ik overzicht voor mezelf. 

Een andere reden om Blue Flamingo te starten, is dat ik mijn eigen werk op een platform wilde kunnen plaatsen. Het account groeit snel en af en toe komt er al een aanvraag binnen van een bedrijf om gepost te mogen worden. 

Uiteindelijk is het mijn doel van Blue Flamingo een community te maken. Als je lid wordt krijg je een ledenpakket thuis gestuurd met stickers en kaartjes die je als Blue Flamingo achter kan laten bij jouw favoriete ontwerper of designer. Blue Flamingo wordt een account waar een geselecteerde groep op post en die het account beheert. Natuurlijk gericht op design met soms ruimte voor eigen werk.


Check Blue Flamingo op Instagram

Esther Feenstra

portfolio: www.estherfeenstra.nl

Email effeenstra@icloud.com


"Live met Spatial" 
Elke dag van 15.00-17.00u

Klik hier


Check hier mijn andere project