Hollywood staat symbool voor de rijken en de succesvollen. Wij als mensheid zijn altijd op zoek naar meer, beter, sterker en succesvoller. Maar aspecten als hebzucht, narcisme en afgunst komen snel in het spel wanneer er succes is. New Timeless staat voor het begin van een veelbelovende carrière in Hollywood, waarbij iedereen opeens je beste vriend is en jou maar al te graag wil helpen.
New Timeless Artwork.jpg
Artwork New Timeless
De productie en lyrics van New Timeless

De integratie van audio en visuals voor muziek-performances

Wanneer je op een festival of clubavond bent waar een van je favoriete artiesten een show geeft met kwalitatief sterke muziek, visuals, lichtshow, vuurwerk, confetti en andere toeters en bellen, denk je soms wel eens: hoe zit dit in godsnaam in elkaar?,Zeker als je zelf geïnteresseerd bent in het ontwerpen van muziek, visuals en/of wanneer je graag zelf optreedt. In mijn onderzoeksverslag bespreek ik welke software nodig is voor het ontwerpen van visuals, hoe de technologie achter een audiovisuele performance in elkaar zit en wat de benodigde apparatuur/hardware hiervoor is.
FinalSN_BeauSchaepman.pdf
Beau Schaepman

Beau Schaepman

27 april 1993
 1. Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

  Artistiek en professioneel staat BeauDamian voor beeldende/kleurrijke Electronic Dance Music met klanken afkomstig uit mijn roots (Nederland, Indonesië en Japan) en mijn persoonlijke interesses (Film, Jazz, Anime, Games en Theater). Ik ben in staat om een sterke eigen stempel neer te zetten in mijn branding, muziek, visuals en performances.

 2. Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

  Binnen vijf jaar wil ik een narratief audiovisuele performance ontworpen hebben, waarmee ik shows over de hele wereld kan doen.

 3. Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

  Het belangrijkste wat ik tijdens mijn studie heb geleerd is om vanuit meerdere perspectieven te kunnen reflecteren op mijn eigen werk. De HKU heeft daarnaast mij een hoop handvatten gegeven om didactisch te leren.

 4. Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

  Ik heb in het afgelopen jaar een US-tour gehad van 9 shows in MID-WEST en een muziek showcase gedaan op New Dutch Wave tijdens SXSW. Ik heb een Buma Award ontvangen voor Best Original Composition in Trailer (for Film, TV, Gaming). Ik heb een headline show gehad in WOMB Tokyo. Ik heb twee Music Production & Sound Design seminars gegeven waarvan één op de Dancefair 2019 en een op de Washington University in St. Louis. En ik release momenteel mijn muziek op de labels STMPD (van Martin Garrix) en bitbird (van SAN HOLO).