Om tot verrassende resultaten te komen, moet je je soms overgeven aan het maakproces. Het loslaten geeft soms een onzeker gevoel. Je verliest de controle en soms perspectief. Soms zonder voldoenend resultaat. Het herkennen van waardevolle vondsten is een opgave op zich. Het kan zich presenteren en verdwenen zijn op het moment dat je het erkent.

It Feels Like Losing is een performance van zes uren waarin de makers zich overgeven aan het moment, op zoek naar harmonie, expressie en transcendentie. Neem plaats en deel mee aan de zoektocht om jezelf te verliezen om nieuwe inzichten te vinden.
Jeroen Klootsema

Jeroen Klootsema

24 september 1991
 1. Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

  Dagelijks werken en experimenteren. Bezeten en gedreven blijven werken aan het gene wat ik voor ogen heb. Op zoek naar werken die mij persoonlijke vervulling geven.

 2. Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

  Ik hoop over vijf jaar nog steeds consistent te kunnen werken aan muziek en kunst. Ik hoop een eigen zeefdrukstudio op te bouwen en te blijven spelen in de bands waar ik nu met veel plezier mee optreedt en muziek maak.

 3. Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

  Je hart volgen is belangrijker dan luisteren naar je brein. De veilige route is comfortabel maar zorgt voor de minste persoonlijke groei.

 4. Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

  Optredens:
  29 juni - Festival Winsum
  30 juni - Mandala Festival
  27 juli - Zomercafé Vera Groningen