Uit de huid kruipen als een slang. Het ontdoen van veren als een vogel. Deze avond is een showcase van dit continue proces van nieuwe groei.Verrassend, grenzeloos en voortdurend in ontwikkeling.
Met dit concert in Club Nine - Tivoli Vredenburg studeert vocaliste en singer-songwriter Lizet Vink af van het HKU Utrechts Conservatorium.

Line-up:

Lizet:
Lizet haar muziek is als water. Soms een eerlijke en duidelijke weerspiegeling, soms een waas door rimpelingen. Het laat je kabbelen met de stroming mee, maar het kan je ook als een draaikolk naar de bodem sleuren. Alternative storytelling folk.

Jyothi:
Jyothi brengt licht in de duisternis of lokt je in de val met verleidelijke vlammen. Het achtervolgt je als een nachtmerrie of omhelst je als een zoete droom. Donkere triphop met strijkers, electronica en warme stemgeluid.

Meer info: https://www.tivolivredenburg.nl/agenda/molt-by-lizet-vink-20-06-2019/
I don't know if I'm sorry by Lizet<br /><br />Vocals: Lizet Vink<br />Backings vocals: Lizet Vink<br />Acoustic guitar: Lizet Vink<br />Lapsteel: Django Trienes<br /><br />Production & mix - Sonya Vos<br />Production - Lizet Vink<br />
Maze by Jyothi<br />Jyothi is Lizet Vink, Django Trienes & Sonya Vos<br /><br />Vocals: Lizet Vink<br />Guitar: Django Trienes<br />Guitar: Sam Spoorenberg<br />Electronics: Sonya Vos<br />Electronics: Djamilo Both<br />Drums: Eyal van der Reep<br />Violin: Lauri Lehtinen<br />Violin: Felix Bruyn<br />Viola: Teresa Järve<br />Cello: Doris Veldman<br /><br />Lyrics - Lizet Vink<br />Production & Mix - Sonya Vos<br />Production - Django Trienes & Lizet Vink<br />Audio engineer - Friso Keunen, Django Trienes & Sonya Vos

Hoe creëer je als docent een veilige leeromgeving waarin de leerling zich optimaal kan ontwikkelen?

Je mindset kan je les positief of negatief beïnvloeden en dat maakt niet uit welk niveau je hebt in welk instrument of hoe oud je bent. Je eigen hersenen kunnen je ontwikkeling in de weg zitten of juist een boost geven. Eerder heb ik de oorsprong van onzekerheid onderzocht en wat je er tegen zou kunnen doen. Dit keer wil ik een stapje verder gaan met wat voor invloed je brein heeft op muziek en muziekles. Maar ook het tegenovergestelde wil ik onderzoeken, namelijk welk effect muziek heeft op het brein. Door dit onderzoek hoop ik erachter te komen hoe ik voor mijn eigen leerlingen een veilige leeromgeving kan creëren op een muzikale manier, zodat ik het optimale uit mijn leerlingen kan halen en dat mijn leerlingen plezier hebben in muziek.
Educatieve afstudeerwerk jr 4 Lizet Vink 2.pdf
Lizet Vink

Lizet Vink

11 mei 1996
Volg
 1. Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

  Ik neem je mee als een rivier. Soms een eerlijke en duidelijke weerspiegeling. Soms een waas door rimpelingen, die zich ineens kunnen veranderen in een draaikolk en je naar de bodem sleurt.

  Mijn kracht is mijn creativiteit en die uit zich bij mij in muziek. Dit kwam vroeg al naar voren. Als kind schreef ik toen al gedichten en liedjes, maakte melodieën en zong deze in begeleiding van mijzelf op gitaar. Door mijn observaties en al mijn zintuigen (geuren, kleuren, beelden en klanken) in het leven, kunnen woorden, teksten en muziek in mij ontstaan. Dat is voor mij het creëren en ontwikkelen van muziek.
  Het schrijven van muziek is voor mij een manier om mij te uiten. Vaak begint dat met
  zelfgeschreven gedichten, verhalen of klanken. Die laten in mij een emotie, bewust of onbewust, hoog komen en verzetten mij in een bepaalde sfeer. Deze gemoedstoestand leidt mij tot het schrijven van composities die uit meerdere gezichtspunten ontwikkeld worden. Deze worden samengevoegd tot een geheel: mijn creativiteit, mijn composities, mijn muziek.

 2. Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

  Over 5 jaar wil ik graag nog steeds actief zijn in mijn triphop band Jyothi en singer-songwriter Lizet en 1 of 2 albums heb uitgebracht hebben. Het belangrijkste is, is dat ik wil blijven creëren. Dat is voor mij het mooiste aan muziek.
  Ook wil ik muziek maken voor psychische klinieken en ziekenhuizen als onderdeel van een healing environment concept. Healing Environments is het creëren van een aangename atmosfeer voor zieke mensen (psychiatrie, ziekenhuis, geriatrie). Dit concept wordt onder andere gevormd door licht, kleur, geur, klanken en muziek. Het fascineert me dat men met muziek en teksten mensen kan ondersteunen in moeilijke (zieke) levensomstandigheden.
  Daarnaast wil ik blijven lesgeven om jonge mensen te kunnen coachen op weg naar hun dromen, zoals al mijn docenten dat hebben gedaan.

 3. Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

  Tijdens mijn studie heb ik geleerd om in mezelf te geloven. Zowel op persoonlijk vlak als op muzikaal vlak. Door deze zelfvertrouwen heb ik mijn vleugels kunnen spreiden en de kunstwereld van boven af kunnen bekijken. Deze tijd op het conservatorium zal ik altijd koesteren en in herinnering blijven als een belangrijk startpunt in mijn carrière.

 4. Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

  Piano- en zangdocente bij D3 muziekschool Haarlem.
  Vaste zangdocent invaller bij Dutch School of Popular Music.
  Zangeres/songwriter bij triphop band Jyothi
  Zangeres/songwriter/gitariste bij alternative folk project Lizet.