De toolkit 'Conceptontwikkeling & Collectieve creativiteit' biedt handvatten voor strategische conceptontwikkeling in teamverband. Aan de hand van een gestructureerd proces, verschillende denktechnieken, hulpmiddelen en tips & tricks helpt deze toolkit om samen creatieve concepten te ontwikkelen. De toolkit biedt handvatten voor strategische conceptontwikkeling in teamverband. De toolkit draagt bij aan effectieve en creatieve vormen van samenwerking binnen organisaties met een Denkgids, een 'how to use' instructieboekje, 13 (denk)technieken en 8 tools. Zo kun je als team met je plannen en concepten positieve impact creëren en zorg je dat de opbrengsten van het creatieve proces future proof zijn.
Meesterproef_V3_Opgemaaktbestand.pdf
Dit bestand bevat in beeld en tekst een toelichting van de toolkit 'conceptontwikkeling & collectieve creativiteit'.

World and I onderzoeksrapportage

Dit rapport is een weerspiegeling van mijn ervaringen en werkzaamheden tijdens de World & I fase die heeft plaatsgevonden tussen midden januari tot midden mei. Tijdens dit semester heb ik ontwerpgericht onderzoek gedaan in samenwerking met partner Cornelis Serveert. De afgelopen maanden heb ik voor en met partij Cornelis Serveert hard gewerkt aan een volwaardige Meesterproef: het product waarmee ik afstudeer en het werkveld instap. In dit rapport is onder andere een gehele projectrapportage te lezen, een omschrijving van het eindresultaat en een reflectie op mijn persoonlijke ontwikkeling.
WorldandIRapportage_SarahvanderStelt_V2_hogesolutie.pdf

-

-
Sarah van der Stelt

Sarah van der Stelt

27 februari 1997
  1. Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

    Ik specialiseer mezelf in organisatievernieuwing, innovatiemanagement en creativiteit in organisatie, ofwel 'Managing human resources for innovation and creativity'. Ik ben op zoek naar hoe je door middel van creativiteit, samenwerking en innovatie kunt groeien als organisatie.

  2. Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

    Ik hoop later teams/organisaties te helpen om de goede richting in te gaan; het creëren van creatieve en innovatieve culturen.

  3. Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

    Ik heb veel geleerd over organisatie, designmanagement en innovatie. Ook heb ik vooral mezelf leren kennen en heb ik kunnen ontdekken wat mijn fascinaties zijn.