Ander maatschappelijk thema

Zwerfgoed

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Voor mijn scriptie heb ik gekozen de zichtbaarheid van de streekmusea in provincie Utrecht aan te pakken. Ik heb hiervoor een stadstour bedacht voor studenten. Tijdens deze stadstour komen studenten in hun stad verschillende muurposters tegen met daarbij interessante feitjes. Vervolgens kunnen zij door middel van een QR-code meer informatie lezen en erachter komen waar de prachtige muurposters in het echt bewonderd kunnen worden. Deze stadstour versimpelt het proces van verwonderen naar actie ondernemen door haar korte en pakkende tekstjes die ook gelijk de weg wijzen naar de dichtstbijzijnde streekmusea. De stadstour zorgt voor een leuke activiteit voor studenten die hun provincie op een andere manier willen ontdekken.

Artist statement

Mijn specialisme zit in het werkveld beeldende kunst. Ik hou erg van de organisatorische kant van het werkveld en de marketing. Verder heb ik nog een passie voor vormgeving wat vaak in mijn werk terug te vinden is.

Ambities

Ik hoop dat over vijf jaar ik mee heb mogen doen aan verschillende artistieke evenementen en mijn weg heb kunnen vinden binnen de culturele sector. Verder zou ik het super leuk vinden te hebben gewoond in een ander land en na vijf jaar een plekje te hebben gevonden om mijn leven op te kunnen bouwen.

Geleerd tijdens de studie

Ik heb geleerd mijn kennis om te zetten in acties en hoe ik dit kan gebruiken binnen een bedrijf. Verder heb ik geleerd in samenwerking met andere mijn sterke kanten te gebruiken en tenslotte heb ik veel geleerd over de culturele sector en hoe het er in het echt aan toe gaat.