Gezondheid en welzijn

"Zo zie je er helemaal niet uit"

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Wat als de buitenwereld niet kan zien dat jij ziek bent, maar de ziekte wel impact heeft op de kwaliteit van jouw leven. Wat als je je elke dag moet verantwoorden voor jouw pijn en strijd. “Zo zie je er helemaal niet uit” verhaalt over verschillende mensen met een onzichtbare ziekte. Het zijn schetsen van handelingen die voor deze mensen niet vanzelfsprekend zijn, in combinatie met hun persoonlijke verhalen. Deze verhalen beschrijven hun ervaring met onbegrip van medemensen en hun dagelijkse worstelingen die voor die medemensen verborgen blijven. De schetsen en verhalen dienen als motor om het gesprek te starten, begrip te creëren en vooral om niet te snel te oordelen.

Artist statement

Mijn kunst is vaak analoog of een combinatie van analoge en digitale technieken. De inspiratie voor mijn werk komt voort uit eigen ervaringen, herinneringen, verre reizen of verhalen van familie en vrienden. Ik wil mensen graag helpen door middel van kunst en ze daarmee nieuwe perspectieven laten zien. Ik wil ze met mijn kunst aan het denken zetten en met zachte waarden laten zien wat er speelt om ze daar zelf conclusies uit laten trekken.

Ambities

-

Geleerd tijdens de studie

Tijdens de studie heb ik geleerd mijn keuzes en meningen te onderbouwen en mijn interesse en skills te verwerken in projecten. Ik heb geleerd om op een andere manier naar kunst te kijken.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

ABRI
Multiplicity
EXPO