The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Ik combineer het tastbare hout met het ontastbare van herinneringen. Hout fascineert me vanwege de geschiedenis die het met zich meedraagt; de jaarringen tonen het leven van de boom. Ik bekijk oude familiefoto’s om familieleden te leren kennen die er niet meer zijn. Zo verbind ik de diepgaande verhalen van het hout met de vervagende aard van herinneringen.

Artist statement

We worden gevormd door wat we meemaken en de mensen die we ontmoeten.
Herinneringen vervagen en fragmenteren.
Op zoek naar het evenwicht tussen het tastbare en het ontastbare.

We are shaped by experiences and the people we meet.
Memories fade and fragment.
In search of the balance between the tangible and the intangible.

Ambities

Over vijf jaar wil ik een docent zijn bij wie leerlingen altijd het gevoel hebben terecht te kunnen als ze ergens mee zitten. Ik wil dat leerlingen met plezier naar mijn les toe komen, en blij het lokaal uitgaan. Daarnaast wil ik mijn kunstpraktijk voortzetten en workshops geven.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste dat ik tijdens mijn studie heb geleerd is om in grotere mogelijkheden te denken. Als je je creatieve vermogen de vrije hand geeft, komen er hele bijzondere dingen uit je handen.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Zilveren Kei - 2021
Puberexpo - 2023

De ongeschreven mythe

Het afgelopen jaar heb ik stage gelopen op een middelbare school en lesgegeven aan een tweedejaars gymnasiumklas. In het eerste tertiaal voerden de leerlingen een traditionele tekenopdracht uit, die saai bleek en onrust veroorzaakte. Als docent wil ik dat leerlingen plezier hebben in mijn lessen en creatief worden uitgedaagd. Daarom ontwierp ik een nieuwe opdracht met als thema Griekse mythologie. Dit onderzoek richt zich op de vraag: Hoe kan een tekenopdracht met het thema Griekse mythologie zorgen voor meer uitdaging in een 2e-klas gymnasium?