Ander thema

Zien, Waarderen, Gebruiken

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
In het rapport “Zien, Waarderen, Gebruiken” onderzoeken we de waarde en impact van bedrijfscollecties. Kunst op de werkvloer inspireert en motiveert werknemers en verhoogt de productiviteit. Bedrijven investeren in kunst om een prettige werkomgeving te creëren en hun imago te versterken. Veel werknemers zijn echter niet op de hoogte van de kunstcollectie, wat leidt tot onderwaardering. Bij De Haagse Hogeschool zijn dezelfde problemen geconstateerd. Om bewustzijn te verhogen, is er een rondleidingsgids en posterset ontwikkeld om medewerkers en studenten te informeren en te inspireren.

Artist statement

Omdat ik zelf creatief ben kan ik me goed verplaatsen in de denkwijze van makers, dit heeft me veel geholpen in mijn rol als manager in de creatieve sector.

Ambities

Mijn ambitie is om iets bij te dragen in de creatieve sector. Het lijkt me erg leuk een verschil te maken en bijvoorbeeld makers te helpen bij het realiseren van hun dromen.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste dat ik heb geleerd tijdens mijn studie is reflecteren. Door te reflecteren op een situatie weet je wat je de volgende keer anders moet doen en hoe je dit aan moet pakken.