The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Wat als je opgroeit op een plek met niets? Waar je enkel een kleine supermarkt hebt een bushalte. Met een bus waarvan je niet weet wanneer en of die überhaupt komt? Waar de wind en het zand je om de oren vliegt en je alleen je drie vrienden hebt. Vlucht je? of blijf je?

“ZEE” is een voorstelling over verlies en onvoorwaardelijke vriendschap. Vier vrienden die opgroeien als broers op een plek waar de straten en de huizen leeg zijn en je enkel elkaar hebt. Het is een voorstelling over vluchten, vechten en de angst hebben om te gaan. Een dynamische voorstelling waar het publiek wordt meegenomen naar een kustplaats, te midden van nergens en belandt in de wereld van de vier jongens en hun verlangens.

Artist statement

Binnen mijn werk staan contact, plezier en nuchterheid centraal. Mijn specialisme is het begeleiden van mensen, van jong tot oud. Het werk dat ik maak is uniek gezien de diversiteit in thema's en projecten. Waar het over grote moeilijke thema’s kan gaan maar ook over avonturen in de IKEA. Van een project in een verzorgingshuis naar lesgeven op een MBO naar kinderbegeleiding bij een voorstelling. Binnen alles staat contact maken centraal en ben ik graag een verbinder binnen mijn werk.

Ambities

Over een aantal jaar ben ik nog steeds het meisje met de gele jas. Degene die overal in het land te vinden is en nog steeds doet wat zij het leukste vind. Het liefste in begeleidende rollen als maker en docent maar wellicht ook als productiepersoon. Ik wil blijven doen waar ik plezier uit haal.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd tijdens de studie is dat je altijd mag vragen. Om hulp of of juist kritisch zijn op hetgeen wat je ziet. Dat er geen goed of fout bestaat, enkel andere perspectieven.

Optimaal?! Begin maar eens met minimaal.

Een onderzoek naar hoe themaweken optimaal ingezet kunnen worden bij een MBO-acteursopleiding.