Ander maatschappelijk thema

Woondroom

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
'Woondroom' is een bordspel voor starters op de woningmarkt. Het is een spel om kennis op te doen, en om zo veel mogelijk inzichten te krijgen in de keuzes/mogelijkheden die komen kijken bij de zoektocht naar een huis. De spelers worden bijvoorbeeld uitgedaagd om keuzes te maken in eisen, inzichten te krijgen in wat voor soort woningen er nog meer bestaan, en kennis te vergaren over kosten die tijdens de zoektocht meespelen en na de aankoop van een huis. Het spel moet werken als gespreksopener, een spel waar ze echt wat aan hebben bij de start van de zoektocht van een huis. Daarnaast moet het spelers op een luchtige manier kennis laten maken met de woningmarkt, waardoor er bij de start minder stress ontstaat en ze ontspannen hun proces ingaan.

Artist statement

Ik ben een managende verbinder, iemand die zich heel flexibel kan opstellen en in meerdere rollen kan aarden. Ik ben allround inzetbaar. Mijn werk is dan ook niet in een hokje te stoppen, maar het kenmerkt zich altijd door de vormgeving en de speelse noot die in mijn werk te vinden is.

Ambities

Hoe mijn toekomst zich gaat vormgeven, weet ik nog niet. Ik weet wel dat er veel kansen en mogelijkheden voor mij liggen, en dat ik overal altijd het beste uithaal. Welke kant ik ook op ga, ik ga altijd uit van mijn onderbuikgevoel.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn studie Kunst en Economie heb ik vooral geleerd om te reflecteren op mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik geleerd om breed te denken, en hoe kunst is te gebruiken in maatschappelijke vraagstukken. Ook heb ik geleerd dat niks te 'gek' is, en je gewoon je hart moet volgen.