The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
WiseArts, Wijsheid om kunst in haar kracht te zetten!

WiseArts is een bedrijf opgericht met de visie om op maat gemaakte zakelijke ondersteuning te bieden aan culturele organisaties, instellingen en makers uit Limburg. WiseArts is niet enkel een reactie op de vastgestelde behoefte, maar een proactieve benadering voor het aangaan van betrokken samenwerkingen met relevante spelers in de culturele sector. Door middel van ondersteuning en begeleiding die verder gaan dan alleen het leveren van advies, voeg ik waarde toe aan toffe ideeën, initiatieven en organisaties in de culturele sector.

Artist statement

Ik ben Chayene Feron, zakelijke ondersteuner in de culturele sector werkzaam vanuit Limburg. Mijn specialisme ligt bij het strategisch, projectmatig, organisatorisch en financieel ondersteunen van makers, organisaties en instellingen werkzaam in de culturele sector. In mijn werk combineer ik creatieve intuïtie en mijn vermogen om behoeftegericht te werken met zakelijk inzicht om initiatieven in de culturele sector in Limburg te versterken.

Mijn waarde ligt in het overbruggen van de kloof tussen artistieke creatie en zakelijk management. Ik ontlast kunstenaars van financiële en ondernemingsuitdagingen, zodat zij zich volledig op de artistieke ontwikkeling kunnen focussen.

Ik onderscheid mij door mijn holistische benadering. Met mijn onderneming WiseArts bied ik niet alleen advies, maar integreer ik oplossingen direct in de praktijk van maker en organisaties. Deze hands-on betrokkenheid zorgt voor duurzame groei en professionalisering van de artistieke maakpraktijk.

Ambities

Over vijf jaar zie ik mezelf als een succesvolle ondernemer met een goed geprofileerde onderneming die diensten levert aan diverse makers, culturele instellingen en organisaties binnen de culturele sector vanuit Limburg. WiseArts, een onderneming die erkend wordt om haar kwaliteit en innovatie in het leveren van ondersteunende zakelijke diensten binnen de culturele sector. Ik wil een bijdrage leveren aan het realiseren van projecten die waarde toevoegen en bijdragen aan een sterk en divers makersklimaat. Door mijn werk hoop ik een blijvende positieve impact te hebben op de culturele sector, zodat makers optimaal kunnen floreren en hun creativiteit ten volle kunnen benutten.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn studie heb ik veel waardevolle lessen geleerd, maar de belangrijkste inzichten die ik heb opgedaan is dat leren een continu proces is dat nooit stopt en samenwerken van essentieel belang is voor succes in de culturele sector. Deze ontdekkingen hebben zowel betrekking op mijn persoonlijke ontwikkeling als op het begrijpen en waarderen van diverse perspectieven. Leren gaat niet alleen om het vergaren van kennis, maar ook om het ontwikkelen van een open en nieuwsgierige houding ten opzichte van jezelf en anderen, iets wat gedurende de gehele studie centraal heeft gestaan.

Door samen te werken kun je niet alleen de individuele vaardigheden en kennis bundelen, maar elkaar ook inspireren en versterken. Samen sta je sterk; door elkaars krachten te erkennen en te benutten, kunnen je betere resultaten behalen dan wanneer je iets alleen probeert uit te vogelen. Het vermogen om effectief samen te werken en elkaar te ondersteunen is een vaardigheid die van onschatbare waarde is, zowel in een academische als in een professionele omgeving.

Ik heb een solide basis gelegd voor voortdurende persoonlijke en professionele groei, deels door de vele samenwerkingen die ik gedurende de studie heb mogen aangaan. Ik kijk ernaar uit om deze reis van samenwerken, leren en ontdekken voort te zetten na mijn afstuderen.