Ander thema

Winterpain + beige boys album

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
De wortelboer lijkt wel vastgeworteld. Hij komt niet los van zijn verleden en de rouw om zijn verloren liefde. Terwijl zijn omgeving instort, bloeit er een nieuwe vorm van leven op. Het is tijd voor de boer om te beseffen dat hij, in al zijn passiviteit, niet veel meer verschilt van de groenten die hij oogst.
In deze videoclip wordt film gemixt met stop motion, funky muziek en humor om een unieke ervaring te creëren. Het nummer in deze clip is deel van Beige, het debuutalbum van de Beige Boys.
Foto van hoe het project er nu uitziet.
Foto van hoe mijn project er aan het begin van het jaar uitzag.
Foto van hoe mijn project er aan het begin van het jaar uitzag.

Artist statement

A jack of all trades is a master of none, but oftentimes better than a master of one. Ik raak snel verveeld. Om dit tegen te gaan neem ik in mijn projecten altijd zo veel mogelijk verschillende rollen op me. Of het nou muziekproductie, 2d/3d animatie, video-editing, videografie, visuele effect-productie of iets heel anders is. Ik gebruik het allemaal om de verhalen die ik aan mijn publiek wil overdragen tot leven te brengen. Deze onrust in mijn makerschap gecombineerd met een gezonde dosis aan satirische humor zorgt voor een unieke stijl van absurdistische multimedia-werken.

Ambities

Over vijf jaar zou ik graag een zo wijd mogelijk publiek willen bereiken met mijn band De Beige Boys. We willen de boodschap verspreiden dat iedereen zichzelf wat minder serieus moet nemen af en toe. Hiernaast zou ik graag een klein bedrijfje oprichten samen met andere creatievelingen waarmee we commerciële klussen van bedrijven aannemen en onze eigen projecten starten met een deel van het geld dat we daarmee verdienen.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd tijdens mijn studie is het leren van hulp vragen als ik dat nodig heb. Het voelt voor mij al snel alsof ik iemand lastig val als ik om hulp vraag, waardoor ik mezelf vervolgens probeer te overtuigen dat ik alles zelf kan doen wat dan verder in het project voor veel stress zorgt. Ik had een lange tijd niet door dat dit een grote reden was voor waarom ik vaak niet om hulp vraag binnen mijn projecten maar mijn meest recente project heeft me geleerd dat mensen om mij heen niet alleen voor mij willen meehelpen als ik ze dat vraag maar dat ze het zelf ook leuk vinden om mee te werken. Dit heeft me veel geleerd over hoe je om kan gaan met mensen binnen een project en ervoor kan zorgen dat iedereen het naar zijn/haar/etc. zin heeft maar toch goede resultaten levert.