Gezondheid en welzijn

What's Missing? - 5 Stadia van rouw verwerkt in 5 3D omgevingen

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Mijn eind project gaat over het verwerken van de 5 stadia van rouw van het Kübler-Ross model in 5 omgevingen. Elk omgeving representeert 1 van de 5 stadia door gebruik van props en interactie met de omgevingen. Deze omgevingen worden gebruikt als levels voor de game “What’s Missing?” waar ik aan gewerkt hebt voor project vrij 3, samen met Nathan. Je speelt een vader die zijn dochter verloren heeft. Om deze narratief te versterken heb ik de 5 stadia van rouw verwerkt in de omgevingen van de game.

Artist statement

Hallo, mijn naam is Joyce en ik ben een Game Artist. Mijn passie voor het maken van games heb ik sinds dat ik 10 jaar oud was. Ik vind het leuk om zowel 2D en 3D game art te maken. Ik werk graag gevarieerd en dat kan je ook zien in de assets en creaties die ik maak.

Ambities

Over vijf jaar wil ik werken als allround artist bij een indie bedrijf. Allround is voor mij zeer belangrijk, omdat ik zelf niet lang kan focussen op één taak. Eventueel wil ik over vijf jaar ook een Lead Artist zijn of andere Artists begeleiden, zodat we gezamenlijk tot het gewenste eindproduct komen.

Geleerd tijdens de studie

Ik heb enorm veel geleerd tijdens mijn studie. Ik heb nieuwe hard skills ontdekt, maar ook nieuwe soft skills. Ik ben tijdens mijn studie zekerder geworden in mijn werk en presentatie skills. Dat is voor mij zeer belangrijk. Ik durf met zekerheid te zeggen dat ik het gewoon kan, en ook goed kan.

Ook heb ik een passie gevonden voor 3D art. Voor de HKU had ik daar niet veel interesse in en wilde ik mij alleen focussen op 2D assets en karakters. Maar na de eerste 3D les op de HKU is er een liefde ontstaan voor 3D. Tijdens 4 jaar op de HKU is deze liefde veel meer gegroeid en werk ik graag mijn assets uit in 3D. Natuurlijk doe ik ook nog steeds 2D ;)