Zorg en welzijn

What Makes you Tick

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Wat moet je doen als je een teek vind? Hoe moet je deze verwijderen en waar moet je eigenlijk op letten? Deze vragen worden beantwoord met de What makes you Tick installatie waar een persoon een teek verwijderd.
Ik ben hard bezig het te maken om mooie shots te kunnen laten zien. maar deze heb ik op dit moment nog niet

Artist statement

Kinderlijke wonder en nieuwsgierigheid is voor alle leeftijden en kan een nieuwe wereld openen vol mogelijkheden voor activiteiten en leren.

Ambities

Over 5 jaar heb ik meer kennis en vaardigheden opgedaan die mij helpen om ervaringen magisch te maken.

Geleerd tijdens de studie

Wat is het belangrijkste wat ik heb geleerd in mijn studie? Ik ben in mijn studie vele keren mijzelf tegengekomen en ben ook door mijn studie veranderd. Vooral mijn interesses en mijn expressie is erdoor veranderd.

Waar ik vroeger nog tegen werd gehouden omdat het niet “normaal” is of “wat als” doom scenario’s, ben ik nu eerder geneigd ervoor te gaan. Ook te denken wat als het werkt en het sneller los te laten als het echt niet werkt.

Nieuwsgierigheid, Leergierigheid, blijheid, ver kunnen dromen en uitdagingen zitten in mijn rugzakje samen met verschillende vaardigheden. Maar soms heb ik hulp nodig en dat is oké. Je hoeft niet overal een ster in te zijn maar wel eerst proberen en ervan leren.

Mijn hart zit niet in games. Ik ben op de opleiding gekomen om interactieve speelgoed te maken, nu ben ik meer geïnteresseerd in mensen hun doen en laten of de verhalen die iemand met zich meedraagt. Ook heb ik bij mijn stage ingezien dat ik mensen helpen en of workshops geven heel fijn vind.

Ik weet niet wat de toekomst allemaal zal brengen. Maar het komt goed en als het nu niet goed is, komt het later wel goed.