Ander thema

Weg (Naar) Geluk

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Ik heb een film gemaakt over de aspecten van mijn identiteit. Op mijn eigen manier heb ik een vertaling gemaakt van het zoeken naar je identiteit op allerlei manieren. Ik heb veel geëxperimenteerd met belichaming van deze aspecten, en daarnaast met manieren van filmen.

Artist statement

In 2018 wilde ik zelf een jurk maken voor een schoolproject. Hierbij heeft mijn moeder me toen geholpen. We zaten uren achter de naaimachine en toen was de jurk klaar. Sindsdien is kleding en kostuums maken mijn allergrootste passie. Wat mijn werk uniek maakt is de kleuren en details die ik gebruik in mijn kostuums/kleding. Vanaf kinds af aan vielen mij al bepaalde details op om me heen. Deze verwerk ik nu in mijn artistieke praktijk. Thema's waar ik me voornamelijk mee bezig houd zijn identiteit en spiritualiteit.

Ambities

Ik ben bezig met het opzetten van mijn eigen kledingmerk. Hiermee wil ik over 5 jaar vindbaar zijn op de internationale markt. Ook zou ik graag over 5 jaar mijn kunst laten zien op grote festivals zoals bijvoorbeeld Tomorrowland.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste dat ik geleerd heb tijdens mijn studie is dat ik veel meer aan kan dan ik zelf dacht, dat ik niet bang hoef te zijn voor mijn eigen emoties. Ook heb ik geleerd dat je ten alle tijden je hart moet volgen en jezelf niet moet verloochenen. Het is zo belangrijk om te luisteren naar hetgeen wat jij zelf wil uiten in je kunst, en vooral niet te veel naar de mening van anderen te luisteren.