Artistieke prestatie

Waar ik je heb gevonden

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Ik neem je mee naar een nieuwe, dromerige ‘virtuele’ wereld met flarden van herinneringen. Daar waar je om je heen kijkt zie je fragmenten, gebeurtenissen, objecten, kleurpatronen en ga zo maar door. Het is een verzameling van herinneringen. Vooral de onvoorspelbaarheid van geur doet het voorbije oproepen. Maar zoals gezegd ook andere zintuiglijke prikkels laten van zich weten. Deze veelzijdige belevingen van geur, geluid en gevoel wekken een geheel van indrukken op dat haast niet te vatten is.
Kortom, een zintuiglijke beleving in een virtuele wereld.

Artist statement

Voor mij is kunst en muziek, de combinatie ervan een vorm van zelfexpressie. Om zo goed mogelijk te kunnen communiceren is een persoonlijke motivatie voor de hand liggend. Niet gehinderd door regels, aannames of gevestigde ideeën probeer ik de wereld te laten zien hoe ik haar ervaar; in de meeste gevallen door bewegend beeld, installaties en geluid. Zeg maar, een vorm van amusement die essentieel, dus onvoorwaardelijk een rol speelt in mijn communicatie met de medemens.

Ambities

Geluid, humor, en onvoorspelbaarheid zijn altijd de rode draad geweest tijdens mijn studie en daarbuiten. Ik ben niet gespecialiseerd in 1 ding maar beschik over basiskennis van velerlei verschillende vaardigheden. Ik hoop een eigen onderneming te hebben in de toekomst waarbij ik aan de meest uiteenlopende projecten kan werken. Ik vind het namelijk moeilijk om voor een te lange tijd hetzelfde te blijven doen.

Geleerd tijdens de studie

De academie was een oceaan aan mogelijkheden waarin ik zwom. Ik kwam in veel existentiële situaties terecht met vragen als; voor wie, wat en waarom maak ik kunst?

Ik heb misschien niet de voledige controle over mijn leven, maar zodra ik kunst begin te maken is het speelveld van mij en ben ik de baas. Het is belangrijk om je eigen regels te volgen en daar een verhaal mee te vertellen die je bezield.