Ander thema

Waar creativiteit & ondernemerschap samenkomen: het verhaal van Letterbak

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Hoe kunnen creatieve makers hun producten aanbieden, zodat Rotterdammers op een laagdrempelige manier artistieke producten kunnen kopen? Deze vraag wordt beantwoord met: Letterbak.
Letterbak is een automaat waar je als creatieve maker een plek kunt huren, wat gemakkelijk en laag in kosten is. Zo doen de creatieve makers ervaring op in de economische markt en kan de consument laagdrempelig handgemaakte en kunstzinnige producten kopen!

Artist statement

Van kinds af aan heb ik altijd al een zwak gehad voor mooie spullen. Die liefde voor ambachtelijk vakmanschap en unieke creaties heeft mij nooit losgelaten. Daarom heb ik in dit afstudeerjaar een concept ontwikkeld waarbij creatieve makers laagdrempelig en zonder hoge kosten hun producten kunnen verkopen.

Ambities

Over vijf jaar wil ik een stevige onderneming hebben opgericht, met daarbij een aantal extra (passie)projecten. Daarnaast hoop ik nog steeds een leuk leven te hebben met veel mogelijkheden en vrijheid.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste dat ik heb geleerd tijdens deze studie is het inzetten van mijn creativiteit, ook als dit niet over de standaard creatieve dingen gaat. Zoals het tentamen financieel management, daar was flink wat creativiteit voor nodig kan ik je vertellen.